Mennyi az annyi?

Nos, akkor térjünk rá a piszkos anyagiakra, következzenek a részletek.

Normál körülmények között fel sem merülne, de mivel kis hazánk a trükközések Mekkája, ezért megerősítem, hogy minden tevékenységről állítok ki számlát, az “oldjuk meg okosba” nem az én stílusom.

Az oldalon feltüntetett díjak nettó árak (ÁFA 0%, AAM). Az árak tájékoztató jellegűek, minden megkeresésre személyre szabott árajánlatot adok. Az árváltoztatás jogát fenntartom.

A feltüntetett kivitelezési idők szintén csak tájékoztató jellegűek. Ahhoz, hogy a szerződésben rögzített határidőt tartani tudjam, a te rugalmas együttműködésedre is szükség van (pl. kérdés esetén a lehető leghamarabb válaszolsz).

Grafikai munka esetén, amennyiben kéred, segíthetek neked a nyomdai ügyintézésben is, melynek díja 10.000 Ft-tól indul, de végleges árat a konkrétan elvégzendő feladatok ismeretében adok.

Mit tartalmaz és mit nem a weboldal ára?

A weboldal ára tartalmaz egy prémium sablont és néhány prémium bővítményt. Az átlag felhasználói igények kielégítésére általában elegendőek az ingyenes megoldások. Ha esetleg olyan speciális igény merülne fel, amely csak egyéb, prémium bővítmény megvásárlásával kivitelezhető, erről minden esetben tájékoztatlak. Ilyen esetben a szerződés részletesen tartalmazza a felmerülő plusz költségeket, amelyeket nem nekem, hanem a bővítmény készítőjének kell megfizetned.

A weboldal ára nem tartalmazza a szövegírást és az oldalra feltöltendő fotók beszerzését. Ez alapesetben a te feladatod.

Ha a weboldalad szövegét nem tudod vagy nem akarod megírni, segíthetek neked. Az általad megadott kulcsszavak felhasználásával megírom a SEO szöveget, melynek a díjazása 20.000 Ft alapdíj + 3Ft/karakter.

Ha a képekkel sem akarsz bajlódni, akkor ingyenes forrásokból kiválogatom az oldalhoz passzoló fotókat, melynek a munkadíja 5000 Ft.

A weboldal árában szintén nincs benne sem a tárhely, sem a domain név. Kérésre tudok tárhelyszolgáltatót ajánlani, illetve segíthetek domain nevet regisztrálni.

Az elkészült weboldalra átadástól számított 1 év garanciát vállalok, melynek keretében az esetlegesen felmerülő müködési hibákat ingyenesen kijavítom.

ONLINE MEGJELENÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

Pin It on Pinterest