Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Tokai Eszter szabadúszó webdesigner vagyok. Weboldalak készítésével és grafikai tervezéssel foglalkozom. Céged egyedi megjelenése és online jelenléte a siker elengedhetetlen része, ezért küldetésemnek tekintem, hogy tudásommal támogassalak üzleti céljaid elérésében. Veled szorosan együttműködve többféleképpen segíthetek:

  • Megtervezem és kivitelezem céged üzleti weboldalát,
  • hirdetési kampányaidhoz HTML5 bannereket tervezek,
  • kialakítom vagy átformálom a vállalkozásod arculatát,
  • termékeidet új köntösbe öltöztetem,
  • üzleti prezentációidhoz infografikákat készítek,
  • kiadványszerkesztéssel támogatom a nyomtatott marketingedet.
Rugalmasan viszonyulok minden projekthez. Szívesen segítek akkor is, ha konkrét elképzeléssel érkezel, és akkor is, ha még nem mozogsz otthonosan a weboldalak, a webdesign és grafikai tervezés világában, és ezért iránymutatásra van szükséged. Ami biztos:

– aktív részese leszel a munkának
– mindig tudni fogod, mi miért történik, meglepetés nem fog érni (arra ott a Kinder tojás)
– garantáltan nem lesz részed “szakértői, lekezelő” stílusban.

Akár az ajánlati szakaszban, akár a közös munka során bármikor kérdésed van, tedd fel nyugodtan, legjobb tudásom szerint fogok neked válaszolni. Kíváncsian várom a veled való együttműködést, a kihívásokat és a közös sikereket. Írj bátran, megkeresésedre rövid határidőn belül reagálni fogok.

Amennyiben személyesen szeretnél velem konzultálni, úgy Békés (Békés, Békéscsaba, Gyula, Mezőberény, Orosháza, Szarvas) és Csongrád megyei (Szeged, Szentes, Hódmezővásárhely) helyszínekre tudunk megbeszélni találkozót.

Elérhetőségeim:

+36-70-225-3151

hello@graphixdesign.hu

Kezdjük el a közös munkát!

Pin It on Pinterest