Jogi nyilatkozat

A graphixdesign.hu weboldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, a weboldalon található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, a szerzői jogok Tokai Eszter webdesignert illetik.

A graphixdesign.hu weboldal dizájnja a szerzői jogvédelem szerint képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért külön védelmet élvez. A weboldal dizájnjának szerzője Tokai Eszter.

A weboldal képi és szöveges tartalmának terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes, írásbeli hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges!

A weboldal képi és szöveges tartalmának üzleti célú (jövedelemszerzésre irányuló) felhasználása semmilyen módon nem lehetséges.

A graphixdesign.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó weboldalon.

Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.

A felsoroltakon kívül, az itt nem szabályozott kérdésekben az 1999. évi LXXVI. szerzői jogokról szóló törvény az irányadó.

Pin It on Pinterest